Husk, at Fladbro Kro laver den lækreste nytårs take-away menu, der består af snacks og 4 retter, hvor jeg har været med til at sammensætte desserten. Desserten består af en nytårsbombe med en browniebund, chokolade ganache med cognac, appelsinmousse og til sidst en glace lavet på hvid chokolade. Hertil en appelsinsorbet, havtorncreme, appelsinfileter og mynteblade. En super lækker dessert, der passer perfekt til nytårsaften. Nedenfor er der lidt billeder af menuen – og ikke mindst desserten.
Flæskesvær, puffede ris og løvstikke mayo
Krabbesalat
mayo – brændt løg – æble
Stegte torskekæber
bønner – karse – baskuldssauce
Kalvemørbrad
stegt kartoffel – bagte rødbeder – trøffelsauce
Wieses nytårsbombe
brownie – appelsinmousse – chokolade ganache med cognac
Snacks og 4-retters menu
499,-
Bestilles inden d. 28/12-17
mail@fladbrokro.dk / 86 42 02 10
Afhentes nytårsdag ml. kl. 11.00-16.00