S’mores sandwich

Annonce: Jeg skal bage live i samarbejde med Dr. Oetker for første gang nogensinde. Det er en kæmpe ære, og jeg glæder mig sindsygt meget. Vi skal lave en af mine absolutte favoritter, og det bliver ekstremt lækkert!

Vi skal lave lækre hjemmelavede skumfiduser fyldt med saltkaramel og lagt mellem to sprøde kiks, og så skal hele herligheden dyppes i mørk chokolade. De passer perfekt til denne årstid! Jeg vil vise dig alle teknikkerne og svare på alle spørgsmål, så du kan bage med undervejs.

Dr. Oetker har samlet et bagekit, som du kan bestille her. Opskriften kan du finde lige her, hvis du vil bage den nu eller sammen med mig søndag den 5. juli.

Jeg håber, at vi ses søndag den 5 juli kl. 13:00 på Kagerullens facebookside. Det bliver sjovt, uanset om du bager med eller ej!