Hjemmelavet slik

Det er slet ikke til at forstå det, men jeg udkommer meget snart med min helt egen bog om hjemmelavet slik i samarbejde med Turbineforlaget. Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse!

De fleste af os er ellevilde med slik og søde sager. Slik findes i tusindvis af variationer – de syrlige, de knasende, de bløde, de sjove, de hårde, de salte … Slik kan i den grad samle os og er en fast ingrediens i opskriften på danskernes elskede hygge. Vi er faktisk så vilde med slik i Danmark, at vi spiser 6,6 kilo slik i gennemsnit om året pr person.

Vi kender alle den sædvanlige skål med slik, der rammer bordet hver fredag, og hvorfor ikke lave det selv? Med denne bog i hånden kan du lave de bedste varianter hjemme i eget køkken. Du får både opskrifter til det slik, vi kender, børnenes favoritter, den særlige slik, vi spiser til jul og opskrifter på romantisk slik, på lidt sundere slik, som vi med god samvittighed må spise om mandagen – og meget mere. Bogens opskrifter er inddelt efter sværhedsgrad med 1-3 karameller, og der er symboler ved de mange af bogens opskrifter, der gør det muligt at servere vegansk slik.

Du kan forudbestille bogen ved at trykke her. Du kan få 10 % rabat og fri fragt ved at bruge koden SLIK, hvis du forudbestiller bogen inde hos Turbine.

Bogen kommer til at indeholde hele 60 slikopskrifter!!