Hjemmelavet slik til Mors dag

Annonce: Jeg skal endnu engang bage live i samarbejde med Dr. Oetker. Det bliver helt fantastisk, og jeg glæder mig til at kreere søde sager sammen med jer igen. Vi skal lave noget af det lækreste slik, nemlig lakridskarameller og jordbærvingummier, som du kan forære som den helt perfekte Mors dags gave eller bare spise selv.

Vi skal lave lækre og chewy lakridskarameller og tre forskellige slags syrlige og søde vingummier med jordbær og lime. Vi laver både vingummierne i silikoneform, som sure bånd og til sidst støber vi vingummier i en hjemmelavet form lavet af maizena. Jeg tror, at lakrids og jordbær er et sikkert hit hos de fleste mødre! Jeg vil vise dig alle teknikkerne og svare på alle spørgsmål, så du kan være med til at lave slikket undervejs. 

Dr. Oetker har samlet et bagekit, som du kan bestille her. Opskriften kan du finde lige her, hvis du vil lave hjemmelavet slik nu eller sammen med mig søndag den 2. maj. Tilmeld dig eventet her!

Jeg håber, at vi ses søndag den 2 maj kl. 13:00 på Kagerullens facebookside. Det bliver sjovt, uanset om du bager med eller ej!