Hop til indhold
  • FORSIDE
  • OPSKRIFTER
    • Cheesecakes
      • Cheesecake med appelsin og lakrids
      • Cheesecake med bær og lime
      • Cheesecake med granatæble og lakrids
      • Strawberry cheesecake
    • Desserter
      • Dessert med brombær og karamel
      • Ispinde med kokos og passionsfrugt
      • Limebomber med agurk og mynte
      • Mors pandekager
      • Rabarbertrifili
      • Tærter med solbærguf
    • Lagkager
      • Karamel- og æblelagkage
      • Lagkagesnitter m. hindbær, lime og matcha
      • Lagkagesnitter m. passion, vanilje og hindbær
      • Marengslagkage med jordbær, citron og chokolade
      • Små Citronlagkager
      • Pandekagelagkage
      • Påskelagkage
      • Solbærlagkage med karamel og chokolade
    • Roulader
      • Citrusroulade
      • Roulade med hasselnødder, chokolade og hindbær
      • Rubyroulade
      • Valnødderoulade med brombær
    • Små konditorkager
      • Browniebombe
      • Brownie med jordbærcreme
      • Brownie med marengs-swirl
      • Brownie med skumfidus og chokolade
      • Choux au craquelin med brændt marengs og lemoncurd
      • Eclair Craquelin med chokolade og saltkaramel
      • Eclairs med skovbær-creme
      • Eclairs med vaniljecreme og jordbær
      • Kanelscones med hvid chokolade
      • Kyskager med lakrids
      • Lagkagesnitter m. passion, vanilje og hindbær
      • Limebomber med agurk og mynte
      • Macarons med karamel og chokolade
      • Pavlova med saltkaramel
      • Påskecupcakes
      • Små Citronlagkager
      • Tærter med solbærguf
    • Slik
      • Brombær-lakrids karameller
      • Champagnevingummier
      • Chokoladebar m. fransk nougat
      • Dumle-slikkepinde
      • Fyldte chokolader
      • Hindbærkarameller
      • Karamelkiks med passionsfrugt
      • Luksusskumfiduser med chokolade
      • Marcipankiks med karamel og chokolade
      • Müslibar
      • Passionsvingummier
      • Pistacie Påskeæg med lemoncurd
      • Påskeskum
      • Påskeæg med Nougatcrunch
      • Skumfiduser med appelsin og valnødder
      • Skumfiduser med hindbær eller lakrids
      • Skumhapsere
      • Spejlæg
      • Vingummier med smagen af hindbærgrød med fløde
    • Tærter
      • Blåbærtærte med marengs
      • Jordbærtærte
      • Karameltærte
      • Klassisk citrontærte
      • Tærter med solbærguf
  • KONTAKT
  • OM WIESE KAGER
  • BLOGINDLÆG
    • Hjemmelavet slik
    • Sukkerchok 2018
    • Sukkerteknikker og vingummier med hindbær og fløde
    • Dirrende buddinger og flødeboller til Kong Arthur
    • Vinterlandskab af skumfiduser
    • Kagebord på Fladbro Kro
    • Solbær-amok
    • Nytårs take-away
    • Nu med mit helt eget logo
    • Velkommen til Wiese Kager
  • Facebook
  • Instagram

Søg

Oversæt

Follow Wiese Kager on WordPress.com
  • Facebook
  • Instagram
Wiese Kager

Wiese Kager

Kager, desserter & søde sager

  • FORSIDE
  • OPSKRIFTER
    • Cheesecakes
      • Cheesecake med appelsin og lakrids
      • Cheesecake med bær og lime
      • Cheesecake med granatæble og lakrids
      • Strawberry cheesecake
    • Desserter
      • Dessert med brombær og karamel
      • Ispinde med kokos og passionsfrugt
      • Limebomber med agurk og mynte
      • Mors pandekager
      • Rabarbertrifili
      • Tærter med solbærguf
    • Lagkager
      • Karamel- og æblelagkage
      • Lagkagesnitter m. hindbær, lime og matcha
      • Lagkagesnitter m. passion, vanilje og hindbær
      • Marengslagkage med jordbær, citron og chokolade
      • Små Citronlagkager
      • Pandekagelagkage
      • Påskelagkage
      • Solbærlagkage med karamel og chokolade
    • Roulader
      • Citrusroulade
      • Roulade med hasselnødder, chokolade og hindbær
      • Rubyroulade
      • Valnødderoulade med brombær
    • Små konditorkager
      • Browniebombe
      • Brownie med jordbærcreme
      • Brownie med marengs-swirl
      • Brownie med skumfidus og chokolade
      • Choux au craquelin med brændt marengs og lemoncurd
      • Eclair Craquelin med chokolade og saltkaramel
      • Eclairs med skovbær-creme
      • Eclairs med vaniljecreme og jordbær
      • Kanelscones med hvid chokolade
      • Kyskager med lakrids
      • Lagkagesnitter m. passion, vanilje og hindbær
      • Limebomber med agurk og mynte
      • Macarons med karamel og chokolade
      • Pavlova med saltkaramel
      • Påskecupcakes
      • Små Citronlagkager
      • Tærter med solbærguf
    • Slik
      • Brombær-lakrids karameller
      • Champagnevingummier
      • Chokoladebar m. fransk nougat
      • Dumle-slikkepinde
      • Fyldte chokolader
      • Hindbærkarameller
      • Karamelkiks med passionsfrugt
      • Luksusskumfiduser med chokolade
      • Marcipankiks med karamel og chokolade
      • Müslibar
      • Passionsvingummier
      • Pistacie Påskeæg med lemoncurd
      • Påskeskum
      • Påskeæg med Nougatcrunch
      • Skumfiduser med appelsin og valnødder
      • Skumfiduser med hindbær eller lakrids
      • Skumhapsere
      • Spejlæg
      • Vingummier med smagen af hindbærgrød med fløde
    • Tærter
      • Blåbærtærte med marengs
      • Jordbærtærte
      • Karameltærte
      • Klassisk citrontærte
      • Tærter med solbærguf
  • KONTAKT
  • OM WIESE KAGER
  • BLOGINDLÆG
    • Hjemmelavet slik
    • Sukkerchok 2018
    • Sukkerteknikker og vingummier med hindbær og fløde
    • Dirrende buddinger og flødeboller til Kong Arthur
    • Vinterlandskab af skumfiduser
    • Kagebord på Fladbro Kro
    • Solbær-amok
    • Nytårs take-away
    • Nu med mit helt eget logo
    • Velkommen til Wiese Kager

Desserter

Share this:

  • Twitter
  • Facebook

Synes godt om dette:

Like Henter...
  • FORSIDE
  • OPSKRIFTER
  • KONTAKT
  • OM WIESE KAGER
  • BLOGINDLÆG
  • Facebook
  • Instagram
Blog på WordPress.com.
  • Follow Following
    • Wiese Kager
    • Slut dig til de 74, der følger denne blog
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Wiese Kager
    • Tilpas
    • Follow Following
    • Tilmeld
    • Log ind
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
%d bloggers like this: